Een grote 'vink' voor de transmongolie expres
Hee daar leuke mensen,
Zit ik hier een beetje fris gedoucht in Peking achter een pc'tje een verhaaltje te bakken. We hebben het gewoon gedaan, Van Nijmegen naar Bejing helemaal met de trein, ik kan het nog niet helemaal bevatten, maar vind het ontzettend tof dat we zover gekomen zijn! Wauw.
Eergisteren de laatste dingetjes in Ulan Bator gedaan en heerlijk Indiaas gegeten om toen de volgende ochtend vroeg fris en fruitig de trein in te stappen. Nou ja, fris en fruitig, we hadden ons verslapen en hadden 'm bijna gemist, maar het is uiteindelijk nog helemaal goed gekomen. Op 't station de mensen van het hostel uitgezwaaid en toen hopla, de trein weer in. Moet zeggen dat het reizen nu veel relaxter was omdat je al een beetje wist hoe het zou zijn. Veel zenuwachtiger voor Moskou - UB dan UB = Bejing, terwijl dat misschien wel een veel gekkere reis is. In de trein heerlijk geslapen en helemaal bijgekomen van het Mongolie avontuur. Ik zou zeggen: Peking, maakt uw borst maar nat!
Nog heel ef praktisch, m'n mobiele telefoon doet 't nog steeds niet! Grrr, maar ga zsm Chinese sim kaart kopen, dus dat moet goed komen. En nog iets... Wil je misschien je achternaam achter je post zetten... Een beetje vervelend, maar anders weet ik niet precies van wie ik nu precies een post krijg, sorry!
Hoe gaat het met jullie verder? Ik hoop heel goed! Ook al bijgekomen van het geval op Koninginnedag? Hopelijk verder niet teveel gekke dingen gebeurd!!
Houd u taai, en u hoort van mij!
Knuf,
M
PS met dat vlaggetje ging het niet helemaal lekker, maar ik zit in Peking dus/..
Hela wereldreizigster,
haha .. ouderwets vertrouwd verslapen!! het is natuurlijk wel een Miriam reis. Leer mij nog maar eens relaxen in de trein want die ns en mij wil nog niet zo lukken. Veel plezier in de chinese wereld!! Ik ben benieuwd wat jullie daar zullen beleven!!
Dikke kus,
c'est moi Anne
He Miriam!
Weer een fantastish verhaal! Hoewel het deze keer wel wat karig is hoor ;). We hebben je mailtje via Emily ontvangen, het gaat hier goed hoor! En mooi dat de sjoko-mousse een cross-cultureel festijn is geworden :D. Helaas hebben we niet gewonnen op de denktank dag, maar ja, de t-shirts waren in ieder geval geslaagd :) (met naast ons eigen logo gemaakt door Vincent, natuurlijk ook het Donders logo ;)).
Nog heel veel plezier gewenst daar!
De Stagekamer (van het Donders dan ;))
Ha lieve Miriam,
Het is echt helemaal goed om vanuit France hier jouw verhalen en updates te lezen. Je schrijft leuk, laat ze Frank ook steeds lezen.
Heb ook de laatste foto's bekeken, de zandvlaktes lijken me het mooist. Heel erg stoer wat je allemaal doet, heb er echt bewondering voor.... Je moet het maar allemaal aandurven.
Wel ook echt een reis waarop je tot punten komt waar de meesten niet zullen komen, dus echt super bijzonder!
Als ik het goed heb begrepen ga je nu Jeroen bijna zien! Heel veel plezier nog, ook met hem samen! Geniet van elkaar en al het moois wat je gaat tegenkomen en meemaken,
Liefs Karin.
hey Mir,
Nou ik ben weer helemaal bijgelezen. Wat een avonturen!! Op nr China, ben benieuwd wat er daar weer op je pad komt. Genietze!!
dikke kus!
Ha lief zusje!
Ik ben weer helemaal op de hoogte :-) Fijn om je verhalen te lezen, je foto's te zien en helemaal fijn dat je vandaag belde!! :-))
Heb Skype geïnstalleerd, dus wat mij betreft kletsen we er de komende tijd lustig op los ;-)
Ga zo nog f de verhalen + foto's op de sites van je vriendjes lezen/bekijken.
En ik blijf het zeggen, wat een avonturen! Echt zo fantastisch! Het begint bij mij langzaam ook wel te kriebelen ... Zeker op zo'n duilerige werkdag, blèh! ;-(
Heel tof om je stem te kunnen horen vanmiddag, zodat ik aan je kon horen dat het écht goed gaat. Ook met je vriendjes gelukkig!
Heel veel liefs, dikke knuffels en tot over 7 weekjes! Ik zal me eens verder verdiepen in Korea en wat hostels regelen :-))
Kus voor mijn toffe, stoere, lieve zus!
Wat een tof verhaal, je schrijft (inderdaad heel grappig geschreven en helemaal op z'n Miriams) dat je het gedaan hebt, die treinreis, maar het betere nieuws is dat je nog niet klaar bent!! Er komt nog meer moois op je pad en ik kan alleen maar zeggen: geniet en hou me op de hoogte via nog meer leuke verhalen en foto's (prachtig!),
Liefs en dikke knuf, Leonie
Hoi lieve Miriam,
Dank voor je mooie verhalen en foto's. Je zit nu dus -- of ben je inmiddels alweer verder? -- in Peking! Dat vond ik een hele toffe stad. Heb je een lange wandeling over de muur gemaakt? En al Peking-eend gegeten?
Hier in Nederland met mij gaat het goed. Het weer is eventjes was minder, maar ik kan me niet voorstellen dat het nog langer dan een week blijft kwakkelen. Het is tenslotte Nederland. Vandaag ga ik de hele dag data invoeren! Toch wel minstens even spannend als jouw activiteiten dacht ik zo.
Succes met de volgende etappe!
Tonnie
Ha Miriam,
bij terugkomst het Mongoolse woordenboekspel spelen? Chinese of Russische mag ook, u kiest maar.
Mooie verhalen hoor! Ben benieuwd naar allerlei Chinese gebruiken.
Ha die Miriam,
Leuk om de verhalen van jullie te lezen, we kijken er steeds naar uit.
Pinda de Panda heb ik als bureaublad achtergrond ingesteld.
Ben wel een beetje jaloers op die Panda, volgens mij heeft hij veel plezier en ziet hij veel.
Hoi, groeten ook aan de anderen.
Dag Miriam!
Hey Miriam,
Ha ha! de fotoserie Pinda de Panda... Geniaal!!
Ben net uit het gips dus heb nog een heel zielig anorexia oerang oetang armpje(onder gips wordt je arm heel dun en behaard). Leuk al die verhalen en mijn nieuwe held is nu Pinda de Panda. Voor de rest gaat alles goed hier in Den Haag.
Groeten aan allemaal
PS en naatuurlijk Pinda